Kontakt oss

Tel: +86-20-81716752

Faks: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-post:Cathy001@gdbahe.com

Legg: Bygge 51, 1850 Chuangyi hage nr 200 øst Fangcun Avenue, Liwan distriktet, Guangzhou, Kina

Hjem > Kunnskap > Innhold
Aluminium metall ark på nøyaktighet krav Sep 11, 2017

Under normale omstendigheter er aluminium finér en gruppe med et antall produksjon, og deretter til bygging siden å installere, og deretter neste bunke med produksjon og behandling. I denne sammenheng krever dette at produksjon og behandling av aluminium finér produkter ikke kan være for mye feil. Begynnelsen av litt feil, sakte akkumulert, det vil gjøre baksiden av aluminium finér behandling og med installert problemer.

I behandlingen av aluminium finer, faktisk, det er land relatert til anbefalt standard, de oppførte standardene vises veldig tydelig i de tilsvarende parameterne av bestemmelsene, som størrelsen av aluminium finer, spesifikasjonene er lang og brede, tykke, folding høyde, diagonale forskjellen og så videre. Lengden og bredden bestemmer de grunnleggende form av aluminium finer, mens tykkelsen påvirker ytelsen til hele ferniss. Uavhengig av versjonen av ferniss, bør tykkelse feilen kontrolleres innen 0,1 mm. Maksimal feil lengde og bredde er 1 mm når lengde og bredde i aluminium finér er mindre enn 2000 mm. Når lengden og bredden er større enn 2000 mm, kan feilen ikke overstige 1,5 mm.

Og høyden på aluminium ferniss, it og størrelsen på aluminium ferniss ikke har en bestemt forbindelse, så bestemmelsene ikke kan overstige 0,5 mm, som for aluminium plate diagonal tillatte feil området, det er når aluminium finér lengden er mindre enn 2000 Mm , tillate tilstedeværelsen av 2 mm feil, hvis lengde er større enn 2000 mm, deretter feilen kan ikke overstige 3 mm.

Som aluminium metall arket er produsert av de tekniske medarbeidere i produksjonsprosessen, kan det gjøre behandlingen av aluminiumsplate finnes en bestemt feil, aluminium metall plater på behovet for å kontrollere denne feilen i et rimelig utvalg , så produksjon og behandling av aluminium finér må være strenge samsvar med bestemmelsene i staten krav presisjon for å sikre at produktet kvalifisert.